Pazar5 Бесплатен огласник
Печка на палети

Број на оглас: 31864 | Објавен на: 15.03.2021 во 21:49


ЦЕНА: По договор


Опис

Печка на пелети наменета за 80m² од 10kw


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Бела техника и Апарати за домаќинство

КОНТАКТ

Име:
Olivera Jovanova
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова