Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Акција! Нај Јак Зајакнување на Имунитет

Број на оглас: 31791 | Објавен на: 23.02.2021 во 07:52


ЦЕНА: 350 MKD


Опис

Акција! На Нај Јак Зајакнување на Имунитет , ЕКСТРАКТ ОД КОМБУХА, Ги уништува сите вируси и бактерии ,Го регенерира и стабилизира цело тело и органи, Ја прочистува крвта , Ги чисти Крвните Садови ,Ги Прочистува Цело Тело и Органи од сите отрови и штетни матери од загаден воздух ,храна со пестициди, пушење цигари ,конзумираме алкохол и .др Чистач на Црниот Дроб и сите внатрешни органи со голема количина на Глукоронската Киселина што ја има само во Екстрактот од Комбуха , Сите кој го користат нашиот Јак Густ Црн Вкусен Екстракт Од Комбуха Многу го Зајакнуваат Имунитетот и вопште не се разболуваат во зима кога нај многу напаѓаат вирусите , Не чекајте Зајакнете го Имунитетот со оваа Акција од 900 ден на 350 ден за 1 тегла од 500 гр , Ние сме број 1 за квалитет работиме 15 години и пракаме по карго со упатство и испратница ,Испитано во Републички завод за здравствена заштита со број 5284, и одобрено од дирекција за храна , овој Екстракт Од Комбуха е Лек За СЕ.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Големапродажба Роба

КОНТАКТ

Име:
Gold Karamel
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова