loading...

Internet -Network-(Rabota od doma).

Број на оглас: 31533 | Објавен на: 12.01.2021 во 21:30


ЦЕНА: По договор


Опис

Се нуди Работа од дома-(Gram Free),Internet-Network-!!!

https://GramFree.world/?r=10571110

GramFreeДоколку сте незапослени или работите но парите не ви се доволни и сакате дополнителна работа која ќе Ви обезбеди добра иднина со малку потрошено време и труд.Искористетe го ова време на седење дома и заработувајте!Придружете се во најисплатливата работа со добра заработка .Заработувајте без да вложите ни денар!Легитимна,реална,лесна и едноставна работа - најобјективната Paid To Click платформа за заработка, сигурна работа и сигурна исплата на повеќе начини (со можнот за ваш избор на исплата).
Можете да работите од мобилен телефон,лаптоп или таблет.
За започнување со работа кликнете на линкот подолу:
https://GramFree.world/?r=10571110

Регистирајте се преку Facebook или Google (account само со маил на gmail.com)-!!!
Започнете со работа.
Прво стискате на Free и потоа на Roll кое можете да го правите на секој саат.
Потоа опцијата Videos каде ги гледате видеата и добивате grams(потоа се претвораат во долари).
Потоа кликате на Smart Contracts и ги потпишувате.И за тоа добивате grams.
На крај ја имате опцијата Referrals со која можете да предложите нови луѓе во страната и за тоа страната Ви доделува најмногу-(5 грамови).
Парите можете да си ги префрлите кога ќе соберете 500 грамови што изнесува минимум 1000 долари.
Бидете трпеливи и вредни.
Среќно. (За некој дополнителни информации ,што не ви е доволно јасно може да ме контактирате на е-маил или телефонски на моите контакт е-маил и телфон-подолу). Од:Фиданчо Ацевски(Велес,1400),Кон.е-маил:afidancho@yahoo.com /Кон.тел.077606945 /можете да ме контактирате на Viber или WhatsApp. Поздрав.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Fidancho Acevski
Град:
Велес
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk