loading...

Се продава куќа во село Саса (Аризанци) - Македонс

Број на оглас: 31427 | Објавен на: 16.12.2020 во 21:00


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продава куќа во село Саса (Аризанци) во непосредна близина на регионалниот пат Македонска Каменица – Крива Паланка.Куќата има приклучок со електрична енергија и сопствен довод со вода од извор. Дворно место од 2 декари и вкупна површина на куќата од 114 метри квадратни со имотен лист. Цеа по договор. Повеќе информаци на 076 732 592


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
114
Катови:
3
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
cucko mucko
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова