loading...

Baram frizer/ka

Број на оглас: 30143 | Објавен на: 30.07.2020 во 10:06


ЦЕНА: По договор


Опис

Baram frizer/ka so rabotno iskustvo.plata 18 000 i prijavena.kontakt tel.070385119


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Dea
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова