loading...

Заработете во домашен амбиент со 15 минути работа

Број на оглас: 29524 | Објавен на: 08.06.2020 во 20:31


ЦЕНА: По договор


Опис

Многу лесна и едноставна работа од вашиот компјутер,лаптоп или мобилен телефон, нема да ви одземе многу време, а сепак ќе заработите пари. Се работи за отварање и гледање на реклами и максимум би ви одземало 15 минути во текот на 24 часа.Доколку сте заинтересирани регистрирајте се на линкот:http://mayaclixfamily.com/?ref=RadeDПосле регистрацијата посетете го форумот на страната на македонски јазик, таму детално е објаснето во ЦЕЛОСТ во врска со работата како треба да функционирате и заработите пари.Страната е брендирана и солидна заработка може да направите доколку се трудите и работите редовно без прекини.Ако нешто не ви е јасно, контактирајте ме на емаил.Во прилог на огласот атачирав видео од MayaClix во кое опишани се сите постапки за регистрацијата и алатките за работа.Работата е ЛЕГИТИМНА, ПЛАТЕНА со сигурност, но мора да кликате реклами и во погорните нивоа кога ќе стигнете ќе почнете месечно солиден прилив на финансиски средства да повлекувате.Со среќа!


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Oglas Skopje
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова