loading...

Странска компанија има потреба од соработници

Број на оглас: 29479 | Објавен на: 05.06.2020 во 21:23


ЦЕНА: По договор


Опис

Преку глава ти е од тоа што не си доволно платен за твојот труд ? Немаш доволно време за себе и околу тебе ? Има оган кој гори во тебе и сака да биде ослободен? ТИ СИ ТОЈ ШТО НЕ БАРАШ !!! Контактирај не и не ја пропуштај можноста која ти се нуди, а го промени животот на многумина во светот ! За амбициозните и храбрите кој ќе не контактираат следува подарок кој ке можете да го користите доживотно !

Доколку сте сериозна личност и сакате да работите јавете се на следниот контакт телефонски број:

078 384 249


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Oglas Skopje
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk