loading...

Video card NVidia Quadro M2000 Used

Број на оглас: 29429 | Објавен на: 01.06.2020 во 22:47


ЦЕНА: 100 €


Опис

Video karticka NVidia Quadro M2000 koristena


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
Ivo
Град:
Охрид
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова