loading...

Барам Работници за паркет Германија

Број на оглас: 29216 | Објавен на: 13.05.2020 во 19:05


ЦЕНА: По договор


Опис

Фирмата Pandevbodenverlegung Pandev има потреба од работници Паркетар исклучиво со искуство и со европски документи фирмата се наоѓа во Nürnberg повеќе информации кај Dragan Pandev

Напомена:
-Исклучиво со искуство за местење паркет
- Осигурени од првиот ден
- Пари на црно нема
- Се плаќа од саат
- 160 саати на месец загарантирани


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Драган
Град:
Радовиш
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова