Pazar5 Бесплатен огласникloading...

СЕРВИС ЗА КЛИМА УРЕДИ

Број на оглас: 29194 | Објавен на: 10.05.2020 во 17:56


ЦЕНА: По договор


Опис

Хемиско и бактериолошко чистење на вашата клима и проверка на фреон Воедно вршиме:
1.Монтажи Демонтажи
2.Полнење Со Фреон R22 , 410A ,407..
4.Промена на Компресор
Секаков вид На Дефект.

Ваше е да се јавите а преостанатото е наша грижа
www.facebook.com/SanikoMK
077-583-877


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Услуги

КОНТАКТ

Име:
Saniko Klima Servis
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова