loading...

Prodavam orizova niva 1,1 dekar, blizu Dolni Podlo

Број на оглас: 29155 | Објавен на: 06.05.2020 во 16:41


ЦЕНА: По договор


Опис

Prodavam orizova niva 1,1 dekar, blizu Dolni Podlog, Kocani

070 / 960 - 272

Prodavam orizova niva 1,1 dekar, blizu Dolni Podlog, Kocani, kaj mesto vikano KAJ KRUSKATA.

Продавам оризова нива 1,1 декар, близу Долни подлог, Кочани, кај место викано КАЈ КРУШКАТА.

070 / 960 - 272


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Tance Gorgievski
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk