loading...

Се бара Авто Електричар

Број на оглас: 28910 | Објавен на: 31.03.2020 во 11:15


ЦЕНА: По договор


Опис

Се бара Авто електричар со минимум 10 години работно искуство за работа на постари автомобили. Работата бара вкупна контрола на електрична инсталација и нејзина поправка или замена на делови каде е потребно.
Сите услови за работа се овозможени.
Работно време 40 часа неделно.
Квалификации:
- Минимум 10 години работно искуство како Авто електричар,
- Способност за самостојна и тимска работа,
- Навремено извршување на работните задачи,
- Прецизност во работата,

Плата по договор со сите додатоци.
Исплата загарантирана и на време.
Можност и цел за вработување на неопределено време,ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Oldi Restavracija DOOEL
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk