loading...

Машина за шиење Visnja S

Број на оглас: 28772 | Објавен на: 03.03.2020 во 13:15


ЦЕНА: 3000 MKD


Опис

Машина за шиење Visnja S electronic BAGAT 726E

Цена: 3000 ден.
Контакт: 075/245-175 Жика


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Машини и Инвентар

КОНТАКТ

Име:
Zika Lazeski
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk