loading...

Канџи за култиватор 506 и 507

Број на оглас: 28769 | Објавен на: 03.03.2020 во 13:07


ЦЕНА: По договор


Опис

Канџи за култиватор 506 и 507
Цена по договор

Контакт: 075/245-175 Жика


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Земјоделски и Шумски возила

КОНТАКТ

Име:
Zika Lazeski
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова