loading...

kotel za parno na drva 35kw

Број на оглас: 27592 | Објавен на: 08.09.2019 во 14:40


ЦЕНА: 250 €


Опис

ispraven kotel na drva 35kw


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Бела техника и Апарати за домаќинство

КОНТАКТ

Име:
Rade
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk