loading...

Купувам НИВА

Број на оглас: 27524 | Објавен на: 31.08.2019 во 10:25


ЦЕНА: По договор


Опис

Купувам Нива во околината на Штипски пат до место викано Крушкарник или во останатата околина на Виница


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Time
Град:
Виница
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk