loading...

Пекинезери

Број на оглас: 27162 | Објавен на: 18.07.2019 во 20:55


ЦЕНА: По договор


Опис

Продавам пекинезери за чување во домашни услови 4 женски и 2 машки


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Домашни Миленичиња

КОНТАКТ

Име:
Дарко
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова