loading...

Polo fox 1.6 96 delovi

Број на оглас: 26991 | Објавен на: 26.06.2019 во 17:34


ЦЕНА: По договор


Опис

Polo na delovi 1.6 1996


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автомобили
Година:
Километража:
 
Марка:
VW Volkswagen 
Модел:
Polo fox 
Менувач:
 
Шасија:
Мал Автомобил 
Гориво:
Бензин 
Мотор:
 
Потрошувачка-100km:
 

КОНТАКТ

Име:
saso
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk