loading...

Се продава мала машка црна француска пудлица

Број на оглас: 26909 | Објавен на: 18.06.2019 во 01:20


ЦЕНА: 100 €


Опис

Се продава мала француска црна пудлица стара 50 дена, вакцинирана со пасош, мајка и татко со педигре, влакно кое е плишано и не се митари.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Домашни Миленичиња

КОНТАКТ

Име:
Ана
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk