loading...

Se prodava opel corsa C

Број на оглас: 26461 | Објавен на: 23.04.2019 во 20:05


ЦЕНА: По договор


Опис

Se prodava opel corsa C , 1000 m3 , benzin , so dve vrati , godina na proizvodstvo 2001 g.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автоделови и Опрема

КОНТАКТ

Име:
Stojan
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk