loading...

Викендица на СРЦ Пониква Кочани

Број на оглас: 26237 | Објавен на: 30.03.2019 во 10:08


ЦЕНА: По договор


Опис

Армирано бетонски темел и темелни ѕидови. Приземкето и катот монтажна градба.ОСБ табли на фасада. Мѓукатна консртукција е гредоред врз челични решетки. Кров ќерамида, врз летви во две насоки врз даски од четинар. Д=2,5цм.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Викендици
Површина:
56,11
Катови:
???????? ? ?????????
Соби:
4
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
Александар Гицов
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk