loading...

Se prodava

Број на оглас: 26231 | Објавен на: 29.03.2019 во 01:57


ЦЕНА: По договор


Опис

Audi A_4


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автомобили
Година:
1997 
Километража:
 
Марка:
Audi 
Модел:
A4 
Менувач:
 
Шасија:
Седан 
Гориво:
Плин 
Мотор:
 
Потрошувачка-100km:
 

КОНТАКТ

Име:
Aleksandar
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk