loading...

polluprikollka schmit

Број на оглас: 25925 | Објавен на: 18.02.2019 во 15:04


ЦЕНА: По договор


Опис

prodavam polluprikollka schmit 1995 registrirano do Aprill 2019
cena 3000 Euro moze zamena so kolla Diesel so vasa ili moja dopllata


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Тешки воз. Комбиња Виљушкар

КОНТАКТ

Име:
Azbi
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова