loading...

Деловен простор,строг центар,Кичево

Број на оглас: 25476 | Објавен на: 21.12.2018 во 01:00


ЦЕНА: По договор


Опис

Се издава деловен простор од 20m^2 на ул.„Булевар Ослободување“ во строг центар - Кичево.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
Веселка Божиноска
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова