Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Вработување во Австрија

Број на оглас: 24425 | Објавен на: 23.08.2018 во 08:05


ЦЕНА: 1 MKD


Опис

РЕСТОРАНИ ЗА БРЗА ХРАНА ШИРУМ АВСТРИЈА

Агенција ВестКонект Ви нуди одлична можност да работите и живеете во Австрија – аплицирајте веднаш и вработете се во еден од многуте градови кои чекаат на Вас!

Услови кои треба да ги исполнувате:

• Да поседувате европски (бугарски пасош)
• Работно исуство во кујна ќе се смета за предност
• Познавања од англиски или германски јазик ќе се смета за предност

Работни услови:

• Платата изнесува 1500 евра месечно / бруто по колективен договор (околу 1200 нето)
• 40 работни часа неделно и можност за прекувремена работа која дополнително се регулира (исплата на прекувремена работа или дополнителни слободни платени денови)
• Пријавени на полно работно време со австриско осигурување (пензиско и здравствено)
• Платен годишен одмор од 5 недели
• Сигурна исплата на 13ТА И 14ТА ПЛАТА (на секои 6 месеци добивате по 2 плати)
• Смештајот е обезбеден и изнесува околу 300 евра месечно
• Вe следува оброк во текот на работното време
• Договор на 12 месеци со можност за продолжување!

ТРОШОЦИТЕ ЗА ПОСРЕДНИШТВО КОН АГЕНЦИЈАТА ЦЕЛОСНО ГИ ПОКРИВА РАБОТОДАВЕЦОТ!

Доставете ја вашата биографија на македонски, англиски или германски јазик со прикачена фотографија на office@westconnect со назнака – РЕСТОРАН ЗА БРЗА ХРАНА

За повеќе информации контактирајте не на 078 665 703, секој работен ден од 11 до 19 часот.

Локација: ул. Јордан Мијалков бр.46, кат приземје, стан бр. 3, Скопје (позади Рамстор)

АПЛИЦИРАЈТЕ ВЕДНАШ ЗА ВАШАТА ИДНИНА!

Агенција за посредување при вработување во земјата и странство ВЕСТКОНЕКТ со број на лиценца 08-3039/7 издадена од Министерство за труд и социјална политика


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
WestConnect
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова